Wij bouwen gepersonaliseerde Leadcampagnes

Zo ondersteunen we je verkopers met het genereren van gekwalificeerde leads en verkoopafspraken met potentiële klanten uit je ideale doelgroep.

Persoonlijke LinkedIn campagnes

Heb je ooit een bericht op LinkedIn ontvangen waarbij je meteen kon zien dat de persoon het naar iedereen heeft gestuurd, zonder te kijken of het wel echt relevant is?

Wij sturen geen LinkedIn massa berichten die niet relevant zijn voor de ontvanger en voeren geen campagnes uit die alleen maar irritatie zullen veroorzaken bij onze klanten. 

Elk bericht dat we versturen is zorgvuldig overwogen en op maat gemaakt. De meest voorkomende reactie die we op onze berichten krijgen is: “Ik reageer normaal gesproken niet op dit soort berichten, maar het jouwe viel me echt op.” We krijgen natuurlijk nooit genoeg van het lezen van dit soort reacties.

De 5 stappen van LinkedIn leadgeneratie

Onboarding

Allereerst willen we precies weten wat jouw doelen en behoeften zijn. Aan de hand daarvan bepalen we waar jouw kansen liggen in LinkedIn leadgeneratie.

Ideale doelgroep bepalen

Het cruciaal om te weten wie je doelgroep is: wie gaan we benaderen en waarom? Met die input maken we een lijst van beslissingsnemers van jouw ideale klanten.

Aanvalsplan opstellen

Zodra de contactenlijst klaar is gaan we een plan opstellen hoe we deze beslissingsnemers via LinkedIn gaan bereiken.

Campagnes instellen

Ziet het aanvalsplan er goed uit? Dan richten we alle campagnes in en zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor de lancering.

Lanceren en optimaliseren

De campagnes worden gelanceerd! We blijven de statistieken constant in de gaten houden en optimaliseren de campagnes om het optimaalste resultaat te behalen.

Create blog by drag and drop

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim of velit mollit. Exercitation veniam consequat.